Vibberstad Gård

Usch nu märks det att hösten kommit.. Vi som haft sån tur med vädret. Men nu är det dags att sätta på sig regnkläderna och regnstövlar.

Många av er har säkert redan träffat Carina men tänkte ge en liten presentation. Hon började hos oss i våras och hade då praktik hos oss. Både hundar och vi andra som jobbar på hundpensionatet trivdes bra med Carina. Och när Anna sedan gick på mammaledighet så var det ganska självklart för oss att fråga Carin om hon ville ta ett mamma vik. Hon har sedan 2 sep funnits hos oss och vi trivs kanon med henne. Hon har länge haft egna hundar främst Dobberman men har nu skaffat sig en mindre modell en liten Pinscher. Hundarna trivs super med henne och hon är väldigt lugn i hanteringen med hundarna och har ett öga för vilka som kan leka bra ihopGilla

 Har ni funderat på vad ni vill ha för tema kväll?? el ska vi ha ett öppet hus där ni är välkomna att hälsa på och kolla in våran annlägning samt hälsa på oss som jobbar här? Ha en fortsatt trevlig dag i regnet själv ska vi snart dra på oss regnkläderna igen. 

MVH Emelie 

Hösten börjar sakta men säkert komma, med det kommer även några nya dagis hundarGilla Några kom redan i våras men har inte kommit upp på hemsidan vilket ska ändras på..Nova, Brage,Gissa,Azlan&Milla,Hilda,Malte,Molly,Kråkan,Malte Boxer och Troja är de som kommer att få fotas inom de närmaste..Oj va många det lät som men så är det när det inte uppdaterasCool Så idag står det fotosession på schemat..

Jag är lite sugen på att ha en tema kväll för våra hundägare samt för de som är intresserade av vårat hundpensionat.. Vet dock inte vad ni tycker skulle vara intressant?? Har ni några förslag så hojta gärna till. Tanken är så klart att visa upp vårat "ställe" samt att ni hundägare ska få träffa varandra, men visst vore det tevligt att ha någon förelässning oxå? Kan vara allt från kloklippning,vardagslynad,inkalning mm så vet ni någon bra så hojta.

Vi har en hundägare hos oss som startat en facebook sida om lek i hundrastgården i Smedby, tycker det var en jätte bra ide då jag vet att många hundar älskar att leka. Ska kolla närmare vart man kan hitta den... Men passa på att utnyttja de hundgårdar som kommit till stan så att de inte stängs igen, jätte nyttig träning. Hundar behöver social kontakt med andra fyrbentaCool

Nä ska väl springa upp och börja fota. Emelie

Ja nu ska ju våren vara här?? Vi tycker dock att den är lite trög.. Både hundar och peronal längtar nu efter sol istället för detta regn som kommer ner..Hundarna vill ju så gärna ligga med sina luckor öppna och kunna gå ut när de har lust att slappa i solen. Personalen vill att det ska torka upp så vi kan annvända den stora utegården igen maximalt så att de hundar som inte kan gå löst ska få leka av sig ordentligt. Sen är det ju ingen hemlighet att det är liiite renare på sommaren ochså ;) Sussi hade dock vår känslor igår och tog det första dopet i dammen, man kan ju undra om hon tyckte det var en lika god ide när hon kom upp och insåg att det regna. Våra ankor som lever i dessa dammar har ju iallafall blivit hundvana de flög inte iväg utan bara simmade till andra sidan;) Sussi som är en labrador behöver nog öva på sina jaktkunskaperCool Vi har fått några nya tillskott på dagis sidan så de ska snart presenteras. Sen har ju även en ny liten personalhund dykt upp Pralin en liten coccerspaniel valp som är så söt och god som en pralin ska vara. Hime hade igår dragkamp med mig man inser hur starka de är när de får syn på de rådjur som finns i vår skog, dessutom så hade jag Kapten i andra handen så efter den promenaden var iallafall min styrketränning för dagen klar. Nä nu får solen och våren komma så  vi kan bada och njuta igen..

Vill bara skicka en hälsning till alla i kalla Sverige ;) jag har tagit hund ledigt och befinner mig i varma Barcelona. Emelie

Nu är Januari snart till ända, jag som hade till ambition att uppdatera några gånger i veckan har väl lyckats sådär;) Men då kan det ju bara bli bättre. Denna månad har beståt av mycket halka och väldigt kalt väder, nu när jag skriver visar termometern på - 18. Men även mycket uppskattning från våra dagisar, de har nog saknat oss lite under sin julledighet. Det vart mycket "prat" de första dagarna men till "dagisfröknarnas" glädje tog det bara några dagar för alla hundar att prata igenom julen och nu har lugnet lagt sig :). Tyvärr var det inte bara glädje i jul då våran fyrbenet dagis fröken Ezter var tvungen att avlivas. Men tror allt det kommer en ersättare:) nä nu låter det som om hundarna vill komma ut så får nog sätta fart;) / Emelie.                                     Bild från den traditionella julaftons frukosten i stallet som vi tagit  upp igen efter några års uppehåll;)

Senaste kommentarer

10.03 | 09:49

Tror inte han hade börjat när jag gjorde denna. Extremt dålig på uppdatering🙈kanske ska ta tag i det. Hoppas allt är bra med er? Emelie

...
09.03 | 17:10

Hej! Varför står det inget om Sigge? 😊😊 och en liten bild?
Hälsningar Carina

...
29.02 | 17:02

Hej Emelie!
Kan du ta hand om Mette och Tango den 11-15 maj?
Behöver lämna ca 11 på måndagen och hämta 18 på fredagen.
Ingrid

...
05.02 | 10:49

Hej från em den 14/2 finns plats. Ring gärna 0707663586. Med vänlig hälsning, Emelie

...